Karleušu napao umetnik koji tvrdi da mu je ukrala ideju!

Autor:

Zabava

03.02.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša u utorak je nastupila na MAC dodeli nagrada i izvela novu pesmu pod nazivom "Lajk". A kao uvertiru novog spota, pop diva je objavila fotografiju na kojoj je njeno beživotno telo koje visi na tabli pored puta na kojoj je precrtana reč "život".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Karleuša izvela novu pesmu...

Međutim, ispostavilo se da je identičnu fotografiju u julu prošle godine objavio ruski reditelj Platon Jurić koji se sada oglasio o otkrio šta misli o krađi ove ideje.

RepublikaFoto: twitter.com/@estradijada
Javio se umetnik od kog je dobila inspiraciju...

Platon je, naime, objavio i svoju fotografiju uporedivši je s Jeleninom i ukazao na to da je njegova realna i da u Rusiji zaista postoji precrtan znak "život", dok je Jelena to uradila kompjuterski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No photoshop! У каждого своя дорога. Everyone has his own way. #platonyurich

A post shared by PLATON YURICH (@platon_yurich) on Jul 17, 2018 at 4:34am PDT

Foto: instagram.com/platon_yurich
Reditelj je prozvao...

Karleuša nije reagovala na objavu ovog umetnika, a on je njenu kopiju ismejao i ukazao svojim pratiocima da je njegova fotografija original.

Foto: instagram.com/platon_yurich
Upredio Jeleninu i svoju fotografiju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

04.02.2019 07:37

Dok talentovani umetnici, ne mogu da se pokazu i iskazu na javnoj sceni, ovakvi netalentovani egzemplari kao sto je ova cava, svu svoju kraijeru baziraju na pljuvacini, vredjanju drugih, kradji pesama, ideja, i naravno maltretirajuci nas svojim krestanjem, zbog cega samu sebe naziva divom. Kako je ova zemlja posrnula kada ovakve netalentovane licnosti vode glavnu rec. Ovaj umetnik treba da je tuzi i odere je za odstetu!