Dugo skrivani skandal: Ana Nikolić bila u vezi s biznismenom, a on hteo da joj oduzme ovaj hit!

Autor:

Zabava

02.02.2019

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok medije potresa vest o razvodu Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, mnogi i ne znaju da je pre repera, pevačica bila u vezi sa biznismenom koji živi i radi na relaciji Beograd-Berlin.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Sad se razvela od Raste, a nekad je slamala srca biznismenima... Ana i Stefan

Naime, Ana je pre nekoliko godina bila u vezi sa Matijom Ćorkovićem koji se osim sa Nikolićevom zabavljao i sa Nikolinom Pišek.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Ana Nikolic
Svidela joj se pesma, ali ne i on... Ana

A kako se pričalo, upravo on je Nikolićevoj tokom zabavljanja poklonio pesmu "Džukelo", koju je ona kasnije tražila da uvrsti na svoj album. A budući da nije ispoštovala neke njegove uslove, došlo je do ozbiljnog skandala jer je Matija čak želeo i da je tuži i zabrani joj da ovaj hit izvodi na nastupima.

Foto: instagram.com/matija_cmat
Hteo da tuži Anu Nikolić... Matija Ćorković

- Tačno je da sam tu kompoziciju kupio od Bojana Vasića i poklonio je Ani. Pošto smo ubrzo potom raskinuli, pesma je ostala kod mene i tek nedavno me je Ana nazvala i zatražila da je uvrsti na novi album. Rekao sam joj da ću joj pesmu pokloniti, ali da zauzvrat javno to spomene, što nijednom nije učinila. Razmišljam da je u dogovoru s Bojanom tužim i zabranim izvođenje "Džukele" - rekao je Matija svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading