Nataša Bekvalac: Biram samo pogrešne muškarce!

Autor: A. Đ.

Zabava

02.02.2019

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac je za Srpski telegraf otkrila kako joj prija sloboda i da trenutno ne razmišlja da uđe u vezu jer sebi više neće dozvoliti ljubavne promašaje.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac

Novosadska Barbika je istakla da je sve manje pravih muškaraca koji znaju da poštuju svoju izabranicu.

Nataša: Od muškarca očekujem da me mazi i pazi

- Uživam u svojoj slobodi. Da sam znala da je tako dobro biti sam, ranije bih praktikovala to. Ne želim sebi više da dopustim ljubavne promašaje, umorila sam se od pogrešnih izbora. U današnje vreme sve je manje pravih muškaraca, koji znaju da cene i čuvaju ono što imaju pored sebe. Od muškarca očekujem da me poštuje, bude tu kada mi je teško i da me mazi i pazi. Nadam se da ću napokon i ja imati sreće u ljubavi i da neću više praviti pogrešne izbore.

- Trenutno sam se posvetila sebi i zbog svega lošeg što mi se desilo u prošlom periodu naučila sam da više cenim sebe. Ne tražim ljubav, ako se desi, dobrodošla je, samo se nadam da ću ovaj put imati sreće jer mi je dosta promašaja u izboru partnera - rekla je Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading