Plaćala Grku pesmu na rate! Milica priznala: Nisam imala pare!

Autor:

Zabava

01.02.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović godinama je na estradnoj sceni, ali to joj nije omogućilo da bez teškoća kupi neku pesmu. Pevačica, koja je za pesmu "Mogla sam" dobila priznanje za najbolju modernu i tradicionalnu folk numeru na ovogodišnjoj "MAC" dodeli nagrada priznala je da je ovaj hit kupila na rate od grčkog kompozitora Fivosa:

Foto: e-stock agency
Milica Pavlović

- Fivos je kompozitor koji je prvi put došao u Beograd zbog mene. Ja sam dobila, da kazem na lepe oči njegov broj telefona. A on kaže: "Ne znam zašto sam se javio". Kada sam ga pozvala rekla sam: "Ja sam tvoj najveći fan, ja pratim tvoju muziku. Ja sam član jedne produkcijske kuće". Čak evo nešto sto nikad zaista nisam ispričala, ja sam pesmu “Mogla sam” isplaćivala u ratama, ja nisam imala da platim odmah tu pesmu. On mi je dao šest meseci da isplatim tu pesmu, i rekao mi: "Veruj mi ja ovo u životu nisam doživeo da mi neko plaća pesmu kroz rate”. Rekla sam mu: “Ali ja ne mogu drugačije, želja mi je da imam tvoju kompoziciju”. Ja sam se njemu u toj mojoj iskrenosti dopala, osvojila sam ga - ispričala je Milica u emisiji "Utorkom u 8" na televiziji DM Sat.

RepublikaFoto: e-stock
Dovela poznatog kompozitora u Beograd...

- On je mene saslušao, pa mi je rekao: "Javicu ti se i spustio mi slušalicu". A ja ni živa, ni mrtva, bože ovaj čovek više neće ni da mi javi. Sutradan sam slikala za svoj album, ja nisam imala pesmu “Mogla sam”, a osećala sam da mi fali jedna takva, tako mi fali. On je mene odmah bio pitao kakvu pesmu želim, ja sam mu bukvalno nacrtala šta želim. Čovek se meni ne javlja, mi na slikanju, ja razmišljam kako mi se ne javlja… I onda mi je napisao poruku: "Imaš na mejlu pesmu". Pesma je bila samo uz klavir, nema vokala, nema ničega, samo klavir, i rekao mi je to je melodija. Ja slušam onaj klavir, ma kakvi srce samo sto mi ne pukne. I ja kazem:"Uzimam"! I sad meni kaže moj kompozitor, je l' si sigurna Milice da želis ovo. Ja mu kažem: "Ne znam srce mi radi, imam osećaj za pesmu, moram da je imam i to je to". I onda sam Fivosu napisala da uzimam pesmu, ali da li i dalje važi dogovor za rate? - dodala je Pavlovićeva i nastavila:

- Nakon čega mi je on odgovorio: “Može naravno, uživaj. Samo dođi do Atine”, ali ja sam u rokovima, jer sam zacrtala kada treba da izađe album, odgovorila sam mu: "Nema šanse, molim vas da li vam nije problem da dođete za Beograd. On je on malo čudno reagovao jer, nije da baš voli Srbiju, zato što dosta naših velikih zvezda je uzimalo od njega kompozicije, bez da ga potpišu, bez da mu plate njegova autorska dela. I video nas je drugačije nekako, čak je imao neku drugačiju sliku o nama iz američkih medija, kako smo prikazani. Ja sam mu rekla to nije tako, molim vas, dođite, uživaćete. Svi su mi govorili čak i Saša Popović: "Ma neće on doći, nemoj da se zaluđuješ". Direktor Saša mi je tako rekao. Ja nisam odustajala, on mi je poslao pasoš, ja sam mu već kupila kartu. I sećam se kao juče, kada je prikazan spot za pesmu mogla sam da snimim spot od dva dinara, mala kamera, ja bez šminke, imam samo maskaru. Kada je trebalo da dođe ja kažem Marku iz studija sa kojim sarađujem pošto smo bili kod njega u studiju: "Potvrdi da li je ušao u studio".

Foto: printscreen/instagram
Plaćala pesmu na rate...

-  Ja sam obavestila sve medije, ipak je to velika stvar za mene. Stavljam maskaru, sećam se kao da je juče bilo, razmišljam: "Šta ako on ne dođe, a zvala sam medije? Za šta se ja spremam?" I kada su mi rekli: "Ušao je". Rekla sam: "Dobro je, zatvorite vrata, ne puštajte ga dok ne završim"- priča Milica kroz smeh.

- U glavi mi je stalno bila rečenica Saše Popovića da on neće doći, da se ne zamlaćujem tako mi je poručio direktor, i ja sam kako je dolazila neka novinarska ekipa pričala da ću ja gde god da on krene da trčim za njim, sedne on, sednem ja,  a oni da slikaju da bi mi verovali da je došao - ispričala je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading