Tuga u porodici Tošić: Duškova majka hitno napustila porodičnu kuću!

Autor: informer.rs

Zabava

01.02.2019

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler belgijskog Anderlehta Ognjen Vranješ i dalje ratuje sa pop divom Jelenom Karleušom, tako da se medijska bura oko njihove afere i dalje ne stišava. Pored svega što je zadesilo porodicu Tošić-Karleuša i Duškova majka je zbog snajkine bruke i sramote morala da napusti porodični dom u Orlovatu.

RepublikaFoto: twitter.com/@estradijada
Diva na rubu propasti...

Nadomak Zrenjanina, u selu Orlovat nalazi se porodična kuća Duška Tošića, iz koje je fudbalerova majka Nikoleta odlučila da se nakratko odseli. Ona je otišla kod ćerke Katarine u Zrenjanin, jer je i dalje u lošem stanju zbog skandala.

- Nikoleta je pod velikim stresom zbog bruke svoje snajke. Preselila se na kratko kod ćerke u Zrenjanin da joj bude lakše. Dolazi samo da obiđe kuću i odmah se vraća. Ovo je velika bruka za porodicu Tošić, a nas je sramota da bilo šta pitamo Nikoletu jer nećemo da joj stajemo na muku. Dosta joj je neprijatnosti - tvrdi komšija Petar.

Podsetimo da je Ognjen odlučio da divi zada novi udarac, te se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju, odnosno u Karleušinom komšiluku u nameri da se tu preseli.

- Vranješ se intenzivno raspituje o vilama na Dedinju i agentima nekretnina napominje da ga najviše zanimaju kuće koje su u blizini Duškovog i Jeleninog doma. On je oduvek želeo da ima veliku kuću u Beogradu, a nakon skandala sa JK, shvatio je da je došao pravi trenutak da je pazari, jer će time ubiti dve muve jednim udarcem - ističe izvor i napominje da je Vranješev cilj da Karleušu potpuno uništi.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nije mu dosta porno skandal...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

01.02.2019 12:43

Majka pobegla zbog sramote. Otišla tamo gde je niko ne poznaje.