Gastoz muvao Zoricu i Kiju!

Autor:

Zabava

01.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati beogradski zlatar Nebojša Bojović okupio je brojne javne ličnosti na proslavi svog rođendana, a pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kockar svojom pojavom je oborila s nogu Nenada Marinkovića Gastoza.

RepublikaFoto: e-stock
Gastoz i Kija

Na proslavi je zapevao i Džej, koji je atmosferu doveo do usijanja, a gosti su ga kitili evrima

Naime, novopečena pevačica je sve vreme koketirala sa bivšim rijaliti-učesnikom, koji ju je zasmejavao i pokušavao da je šarmira. Međutim, kada se na gala proslavi pojavila i Gastozova bivša devojka Zorica Dukić, Marinković je pohitao ka njoj i zagrlio je. Nenad se sa Zoricom pozdravio vrlo prisno, pa se činilo da su oboje odlučili da iza sebe ostave sve nesuglasice koje su imali u prošlosti. Potom se vratio Kockarevoj, sa kojom je koketirao i šaputao joj na uvo dok ju je strasno grlio, a Kija je delovala kao da joj imponuje Gastozova pažnja.

RepublikaFoto: e-stock
Nenad Marinković Gastoz i Zorica Dukić

Sa malo većim zakašnjenjem zbog brojnih obaveza kod Bojovića se pojavio i pevač Džej Ramadanovski, koga su gosti odmah pozdravili velikim aplauzom čim su ga ugledali na vratima. On se odmah po dolasku latio mikrofona, pa je atmosferu doveo do usijanja, a odmah je počeo da skuplja i bakšiš jer su ga gosti kitili evrima. Na proslavi zlatara pojavila se i pevačica Vanja Mijatović, Jasna Milenković Jami, Ava Karabatić i druge poznate ličnosti iz sveta politike, sporta i biznisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

01.02.2019 05:37

Ostavite Kiju na miru vise,zenu niko ne muva,mogu ljudi kao poznanici da pricaju zajedno.Ona samo voli Slobu tako da verujem da joj ne imponuju ovakve price

Odgovori 14 1
David

01.02.2019 07:05

Kija beži od patka patasona.

Odgovori 13 1
Maja

01.02.2019 16:33

Gastoz je prevarant. Beži Kija što dalje od njega.