Džej pije i pipka Minu!

Autor: D. L.

Zabava

31.01.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mina Kostić i njen kolega Džej Ramadanovski promovisali su prekjuče svoju duetsku pesmu "Nema dalje" u jednom prestoničkom restoranu, a folker je sve vreme nazdravljao uz vino. Kad se malo opustio, počeo je da dodiruje Kostićku po leđima, što je začudilo prisutne.

RepublikaFoto: e-stock/S. KOSTIĆ
Džej i Mina Kostić

Naime, Mina se na promociji pojavila u izazovnoj crnoj haljini na kojoj je imala razrez na leđima, a to je Džeju bilo zanimljivo, pa je pokušavao da je mazi po ramenima. Ramadanovski je izjavio da mu je drago što je ponovo snimio duetsku pesmu sa Kostićevom, te i da je red da se u to ime nazdravi.

Džej: Pesma će biti veliki hit, pa je normalno da ću se proveseliti uz vino sa prijateljima

 

- Mina i ja smo opet radili na duetu posle naše pesme "Slavija". Mislim da će i ovaj singl da bude veliki hit, pa je normalno da ću uz vino da se proveselim sa prijateljima i kolegama. Mina je fantastična kao i uvek, moja divna koleginica i veliki prijatelj - rekao je pevač za Srpski telegraf.

Pevačica se nije bunila što ju je kolega dirao po leđima, već je uz osmeh pokušala da zanemari sve, jer je videla da je Džej malo više popio. Na promociji se pojavio i pevač Boban Rajović, pevačica Zlata Petrović, reper Ivan Ivanović Đus i mnoge druge ličnosti iz sveta estrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

01.02.2019 16:27

Alkohol uništio Džeja. Otekao sav. Ne može da peva niti zna da se ponaša.