(FOTO) Morbidno: Jeziva poruka Jelene Karleuše odzvanja Srbijom!

Autor:

Zabava

30.01.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nastupila je sinoć na MAC dodeli nagrada i predstavila svoju novu pesmu koja nosi naziv "LaJK". Međutim, pre njenog pojavljivanja na sceni, na video binu pojavio se snimak putem kog je Jelena poslala poruku celom regionu.

RepublikaFoto: twitter.com/@estradijada
Poslala važnu poruku...

Naime, jeziva scena na kojoj se vidi Jelena koja visi na znaku na kom piše "Život" i to prectan crvenom linijom, dok je oko nje snežno drveće na sam pogled je potresna. Međutim, reči koje prate sve još su jezivije.

- I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide...Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima - poručila je Jelena, a onda je nastupila sa svojom novom pesmom.

 

 

Podsetimo, Jelena i njena porodica od Božića proživljavaju teške trenutke. Tada je počela priča da se Duško i Jelena razvode zbog fudbalera Ognjena Vranješa, a kasnije su se pojavile i navodno Jelenine porno fotografije za koje ona tvrdi da su montaža. Sve to pokrenulo je pravu buru, a pevačica ne želi da komunicira na tu temu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bane

30.01.2019 10:39

Gospođa Karleuša , pre nego što je neke stvari radila, trebala je da pomisli na tu istu decu koju spominje i tu istu porodicu. To što ima i decu i muža nije opravdanje za to što je uradila. Eto većina žena u SRbiji, su i majke i stubovi poradica, a nit se time bave nit dobijaju priznanje za svoje uspehe. Na stranu što je dotična poznata kao moralna gromada!

Odgovori 10 0
Žika

30.01.2019 10:56

Ko ne zna da peva mora da obmanjuje publiku raznim video efektima na pozornici. I da pokazuje i nudi svoje telo.

Van Halen

30.01.2019 11:02

Odvratno i tako neinventivno.....!