Ni rođene majke ih ne bi prepoznala: Ove pevačice ne smeju na ulicu bez šminke!

Autor:

Zabava

29.01.2019

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko šminka doprinosi lepoti žena pokazano je u iks slučajeva. Ali šta se dešava kada javne ličnosti koje redovno gledamo na televizijskim ekranima prošetaju ulicom kao sav normalan svet. U emisiji Paparazzo lov ove srede ocenjivaće će se izgled poznatih dama bez šminke.

RepublikaFoto: Promo foto

Petočlani žiri će surovo iskreno komentarisati poznate žene sa javne scene, među kojima su i Stoja, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac, Ana Kokić, Milica Pavlović, Indira Radić, Tanja Savić i mnoge druge.

- Juče došla sa sela, a danas jede ostrige. Ma važi - rekao je kreator Saša Vidić u svom stilu.

Sa druge strane, Nada Macura će osim toga kako pevačice izgledaju bez šminke, komentarisati i njihov celokupan fizički izgled.

- Kao lekar, moram da diskutujem o tome - kaže Macura.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Saša Vidić...

Da neke pevačice ne biste prepoznali na ulici, pokazuje i komentar Saše Vidića, koji kao i uvek nije imao dlake na jeziku.

- Jedino da stavi kutiju na glavu - bio je Vidićev komentar.

Kako neke naše pevačice izgledaju bez šminke i koliko ista nekima promeni lični opis da su na ulici potpuno neprepoznatljive možete videti u galeriji. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading