10 godina kasnije otkrile kako je počela tuča: Mina progovorila o sukobu sa Indi!

Autor:

Zabava

27.01.2019

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman skandal izbio je 2010. godine kada su se na probi "Grand" festivala potukle Mina Kostić i Indira Aradinović, a kako se tada saznalo incident je izbio zbog jednog muškarca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com
Svađale se zbog muškarca... Indi i Mina

Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiosavu Sretenoviću Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indi, pa je zbog toga došlo do sukoba.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Opisala detalje tuče.. Mina Kostić

Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

- Indi mi je tada prišla i rekla da imam dobru pesmu, nakon čega sam joj ja rekla da se skloni i ostavi me na miru. Onda je ustala, zakačila me ramenom, nakon čega sam je šutnula. Tada smo počele da se tučemo, pa je Indirin rođak Đole Đogani došao da nas razdvoji. U afektu sam rekla da ću ih sve pobiti. Ne razumem šta je ona morala da mi prilazi i ‘čačka me’, jer tri godine je prošlo od mog razvoda sa 'onim žutim' kada se ona smuvala sa njim. On mi je uništio život! Koštao me je kuće, auta i nerava. Ona ima problem u glavi i pri tom je polupevačica - ispričala je kasnije Mina u rijalitiju "Farma".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading