Reči veće su od dela: Vranješ se ponovo oglasio, Karleuši neće biti dobro!

Autor:

Zabava

27.01.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ žestoko je uzdrmao javnost kada je objavio fotografije Jelene Karleuše na kojima se ona samozadovoljava, a od tada se povukao i samo povremeno isprovocira svojim objavama na društvenoj mreži instagram.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes/instagram.com/karleusastar
Provocira je...

Ovoga puta objavio je snimak iz teretane na kom se vidi kako radi vežbe na spravi za noge, a u pozadini se čuju reči pesme "Čovek" popularne grupe "Beogradski sindikat".

- Reči veće su od dela, ego veći je od tela, šta ti znaš, niko ne zna, pročit'o si da si je*ač- čuje se u pozadini stih pesme dok Vranješ vežba.

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes
Posle skandala javno objavljuje poruke... Vranješ

Da li je ovo poruka za Duška Tošića ili za Jelenu Karleušu, to zna samo Ognjen za kog se proteklih dana spekuliše da ostaje bez angažmana u fudbalskom klubu Anderleht nakon skandala koji je izazvao.

Foto: instagram.com/budikraken
Podržao Jelenu...

Interesantno je da su momci iz "Beogradskog sindikata" za ekranizaciju pesme "Čovek" odabrali fotografije Čedomira Jovanovića, koji je javno podržao Karleušu i uputio oštre kritike Vranješu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading