Bezobrazna lutkice fudbalera: Koleginica brutalno izvređala Kaću Živković!

Autor:

Zabava

24.01.2019

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković podelila je na svom Instagram profilu prepisku u kojoj se vidi niz uvreda koje joj je uputila jedna koleginica!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Katarina Živković

Naime Kaći se pre izvesnog vremena obratila devojka, koja joj se u poruci predstavila kao koleginica, i tom prilikom upitala ju je ko joj je radio iscrtavanje obrva, budući da je i ona želela iste takve.

Budući da poruku nije videla, Katarina je svoju koleginicu uskratila za odgovor, a onda je usledio odgovor.

- Da li je moguće da si tako bezobrazna, a lepo te pitam?! - napisala je Kaći javnosti nepoznata devojka, koja tvrdi da je pevačica. Tada je dobila odgovor.

- Sada tek vidim poruku. Nisam bezobrazna, ali sada, pošto si mislila da jesam bezobrazna, onda misli i dalje - nije dala na sebe Kaća, zbog čega ju je koleginica izvređala.

Foto: printscreen/instagram.com/katarina_zivkovic_official
Devojka izvređala Kaću...

- Došla si iz sela u grad, ali selo iz tebe nikada neće. Toliko o izoperisanoj i izveštačenoj, nadr*anoj i bezobraznoj lutkici fudbalera - napisala je javnosti nepoznata devojka, a prepisku uz komentar upozorenja Kaća je odmah podelila sa fanovima.

- Ljudi, uz dužno poštovanje svima, kada nekoga ne pratim ja ne mogu videti poruke i otvaram ih s vremena na vreme. Ne ja, već tako funkcioniše Instagram. Da me ne biste vređali kao ova nekulturna gospođa, koleginica - pporučila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading