(VIDEO) Biće haosa: Procureo snimak Duška i Sofije!

Autor:

Zabava

24.01.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u kom su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ ne jenjava, a zbog istog isplivali su i detalji u vezi sa Duškom Tošićem, suprugom pevačice Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ
Ognjen i Jelena...

Naime, prema saznanjima, fudbaler je još pre odlaska iz Srbije u Guangdžou svojoj navodnoj ljubavnici rezervisao avionsku kartu za 16. januar i sve je bilo spremno i dogovoreno. Sofija Miloševićeva je do tada trebalo da završi sve obaveze koje je imala u Beogradu, a onda bi na raspolaganju imala skoro dve nedelje da ih provede sa Duškom, s kojim je u šemi već nekoliko meseci.

Ali iznenadna odluka fudbalerove supruge Jelene, koja je u Kinu pobegla nakon izbijanja porno-skandala sa Ognjenom Vranješom, poremetila je ove planove.

RepublikaFoto: printscreen/e-stock/Peter Alex/V. Lukić
Sofija i Duško...

Sofija je to oštro demantovala, čak je i Jelena Karleuša na svom Instagram storiju postavila njenu objavu, a sada se pojavio snimak koji je isplivao na internet, a na kom se vidi kako su se Duško i Sofija provodili u jednom klubu u Beogradu.

Inače, sa njima u društvu bili su i Dragan Stojković Piksi kao i njegova supruga Snežana Stojković.

Podsetimo, za Božić je izbio skandal kada je fudbaler Duško Tošić u telefonu svoje suruge našao prepisku sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem. Sve je isplivalo u javnost. a Ognjen je tada objavio i Jelenine eksplicitne fotografije, kao i poruke koje su razmenjivali tokom veze koja je, kako tvrdi bosanski fubaler trajala dve godine. Jelena je posle toga otišla kod svog supruga u Kinu, gde su proslavili njegov rođendan, da bi se pre samo nekoliko dana vratila u Srbiju zbog obaveza oko snimanja emisije "Zvezde Granda".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading