Sedam godina se bori sa teškom bolešću! Saša Kapor progovorio: Rekli su mi da nema leka!

Autor: Pink.rs

Zabava

23.01.2019

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Saša Kapor jedan je od retkih predstavnika estrade koji može da se pohvali stabilnim brakom sa koleginicom Nikolinom Kovač Kapor sa kojom ima i sina Nikolaja. Njih dvoje važe za skladan par, a pažnju ne privlače skandalima.

RepublikaFoto: Republika
Progovorio o bolesti... Saša Kapor sa suprugom Nikolinom

Mladi pevač, iako nikada ne govori o privatnom životu tek sada, posle sedam godina progovorio je o bolesti s kojom se suočava skoro deceniju:

- Taj problem se vuče zadnjih sedam godina, to je u procesu lečenja i sigurno je da će se zalečiti, e sad na koji način videćemo. To je hronično oboljenje oka, koje neki kažu da ne može da se izleči, a dobio sam informacije da su ljudi rešavali problem sa tim glaukomom. Sada koristim kapi koje stavljam svakodnevno, a idemo ka tome da vidimo na koji način to može trajno da se reši - istakao je Kapor.

Foto: instagram.com/sasa_kapor_official
Ima zdravstveni problem... Kapor

Ipak, ova bolest ne sprečava ga da nesmetano radi i snima pesme, pa je istakao da se njegova najnovija numera dobro zavrtela:

- Pesma "Čuvam nju" naišla je na super odziv publike i ljudima se sviđa, što mi je veoma drago. To je fazon rnb repa sa primesom folka - kaže Kapor.

Poznati pevač prokomentarisao je i brojne seks skandale koji su u poslednje vreme glavna tema javnosti. A na pitanje da li eksplicitne fotografije razmenjuje sa suprugom Nikolinom, Kapor je imao spreman odgovor:

- Mi nemamo generalno takav odnos za sada, možda ćemo ga imati u budućnosti, još smo mladi - kroz smeh je rekao Saša, a Nikolina je to i potvrdila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading