(VIDEO) Sloba je sa razlogom bivši: Kija prvi put iskreno o seksualnom opredeljenju bivšeg muža!

Autor:

Zabava

21.01.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica Zadruge 1 i odnedavno pevačica Kristina Kija Kockar danas je bila u jednom salonu venčanica kako bi izabrala haljinu koja joj najviše odogovara, ali ne za udaju već za sajam venčanica koji će se održati 8 - 10. februara u hotelu Hajat. Tom prilikom Kija je otkrila novinarima da li sebe uskoro vidi ponovo u ulozi mlade i prokomentarisala svoju izjavu da je njen bivši suprug Slobodan Radanović biseksualac.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dobro se zabavila u isporbavanju venčanica...

- Došli smo ovde da isprobamo venčanice bivši suprug je samo bivši i ne bih da ureknem sve ove lepe stvari ovde, tako da nemam komentar što se tiče njega sa razlogom je bivši. Možda me vidite još pet puta u venčanici, to se zaista nikad ne zna, sve je to lepo ja bih volela, lepo je biti voljen.

Obzirom da je jedna od članica žirija u "Pinkovim Zvezdicama" na neki način je za svoje koleginice u takmičenju vezuju i slične ljubavne priče. Sve su bile udate i odlučila se na razvod pole nekog vremenskog perioda. Da li je nekada pričala sa njima kako naći gospodina pravog i ljubav za ceo život Kija je prokomentarisala da nijedna nema dobar recept za to. 

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Sa Slobom je bila u braku...

- Ne zna nijedna kako da nađe gospodina pravog, mi više pričamo o tome kako naći gospodina pogrešnog pošto tu imamo iskustva. Svaka ima neki svoj izbor to nam je kao neko žensko zezanje i ne znamo šta ćemo od muke, bolje to da preokrenemo na šalu - rekla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

21.01.2019 18:03

Nema recepta za mistera pravog na belom konju.

Odgovori 15 1