(VIDEO) On to Kiji? Sloba: Ko misli da sam biseksualac, neka mi pošalje mamu i tatu, pa da vidimo ko će u kakvom stanju da se vrati!

Autor:

Zabava

20.01.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs naletela je na Slobu Radanovića na aerodromu, te nije propustila priliku da mu postavi nekoliko pitanja i čuje njegovo mišljenje o najaktuelnijim temama. Pošto je pevač još uvek u žiži interesovanja, zanimalo nas je kako on komentariše optužbu njegove bivše žene Kije Kockar da je biseksualac.

RepublikaFoto: Republika
Sloba Radanović

- Ko misli da sam biseksualac, neka pošalje mamu i tatu , pa da vidimo ko će se u kakvom stanju vratiti. Onda će znati šta sam  - rekao je Radanović, a onda je prokomentarisao i se*s skandal čiji su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ:

- Ja ne volim da se neko meša u moj privatni život, tako da ne volim ni ja da se mešam u tuđi. Voleo bih da se to nekako završi, da sve  izađe na dobro za svakoga iz te priče. Ljudi imaju porodice, to se najviše odražava na porodicu.

A, onda je otkrio da li i njemu devojke šalju svoje obnažene fotografije:

- Hoćeš da vidiš - rekao je šaljivo i nastavio:

- Ima tu svega i svačega, ali stvarno ne obraćam pažnju na to. Uglavnom brišem takve slike. Ja ne šaljem svoje gole fotografije . Ja sam fin - rekao je na kraju Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lazar

20.01.2019 14:57

Sloba bitanga ostaje bitanga.

Odgovori 28 0
Mišo

20.01.2019 15:26

Ovom izjavom potvrdio da je biseksualac.

Odgovori 31 0
Beograd

20.01.2019 22:22

A sta je Kija rekla? Ko je ona da stalno nekog vredja? Trebalo bi da bude svesna sebe i da se spusti na zemlju.

Odgovori 0 12