Karleuša i Vranješ dogovorili tajni sastanak?! Evo kad stižu u Srbiju!

Autor:

Zabava

19.01.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Ognjen Vranješ će u nedelju popodne doputovati u Srbiju, saznaju beogradski mediji, dok bi Jelena Karleuša najkasnije u ponedeljak trebala da bude u Beogradu zbog obaveza vezanih za "Grand" produkciju!

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Šuška se da fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da porno afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti. 

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, najverovatnije sutra, takođe, doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja "Zvezda Granda".

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije "Zvezde Granda".

Foto: Prntscrin
Sporna fotografija...

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan. 

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

19.01.2019 13:54

Prijatelji familije koji vam daju informacije su cudo.GOTOVO JE. Sta ste prodali prodali ste. Dozvolite da sad vidimo ko koga tuzi i ko dobije veliku lovu zbog klevete.