Preti mužu: JK ucenjuje Duška njegovim golim fotkama ako zatraži razvod!

Autor:

Zabava

19.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina oko porno-skandala u kom se našla pevačica Jelena Karleuša zbog afere sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom najviše je zatrpala njenog supruga Duška Tošića, kog pop diva sada ucenjuje eksplicitnim snimcima koje poseduje, pa on ne može da je ostavi!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Međusobno se varali...

Naime, JK u svom telefonu poseduje niz Duškovih golišavih fotografija koje je slao devojkama sa kojima se viđao, dok su neke mahom poznate javnosti, pa mu preti da će sve objaviti ako samo pokuša da zatraži razvod.

- Duško se jedva nosi sa skandalom o kom bruji region zbog Karleušine afere sa Ognjenom Vranješom. On se sa njom u više navrata žestoko posvađao, a kad joj je rekao da će da je ostavi, Jelena mu je rekla da bi trebalo da razmisli dva puta pre nego što to uopšte izgovori. Rekla mu je da i ona ima njegove gole slike koje je slao devojkama sa kojima je imao afere i da bi samom sebi iskopao jamu ako bi se razveo od nje. Ima i Duškove prepiske sa Sofijom Milošević, sa kojom je varao - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Brak u centru medijske pažnje...

Duško trpi pritisak od najbližih koji ga teraju da se razvede

Kako dalje navodi isti izvor, od kad se pročulo za Jeleninu aferu, Tošića porodica i bliski prijatelji krišom savetuju da se razvede od JK i da više ne treba da je trpi. On je u početku ćutao, ali je na kraju shvatio da možda i ne bi bilo loše da se razvedu, ali da ostanu u dobrim odnosima zbog dece. Na kraju su počeli da vrše pritisak na njega, a kad je to predložio Jeleni na miran način, ona je pobesnela i počela da urla. Rekla mu je da nije samo ona kriva što je do skandala došlo i da nije fer da ona bude razapeta zbog neverstva kad je i on radio isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

19.01.2019 08:28

Баш га брига.

Kostres

19.01.2019 16:17

Snimi je kako te ucenjuje...