Ljubi se sjajno, pravo osveženje: Milica šokirala izjavom nakon poljupca sa Kijom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

18.01.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljubac pobednice “Zadruge” Kije Kockar i pevačice Milice Pavlović već danima je centralna tema na društvenim mrežama, i nebrojeno puta pregledan video na Jutjubu. Njih dve našle su se u centru pažnje kada su u emisiji „Amidži šou“ duet završile lezbo poljupcem. Kija i Milica su ukrstile glasove i pokazale kako zvuče uživo, a na kraju numere usledio je šok.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija i Milica...

One su prišle jedna drugoj, Kija je uhvatila Pavlovićevu za ruku, a onda su se poljubile u usta. Ognjen ih je gledao u čudu, kao i publika, koja ih je zatim nagradila gromoglasnim aplauzom. One za “Scenu” otkrivaju kako je došlo do ovog poljupca.

- Do poljupca je došla spontano. A takve stvari su najlepše - kaže kroz osmeh Kija za “Scenu”, a Milica dodaje:

- Sve se desilo spontano! Pre emisije smo Kija i ja pričale o tome da nam je mnogo ljudi poslalo poruke, meni da poljubim Kiju, a njoj da poljubi mene. I kad smo izvele pesmu “Tako mi i treba”, prosto se spontano nametnulo i da se poljubimo. Eto, ispunile smo fantaziju mnogih muškaraca i žena koji su to želeli da vide i verujem da su uživali. Ovo je prvi moj “javni poljubac”, jer svi znaju da u prvi plan stavljam svoju karijeru, a ne privatan život, i drago mi je što je to bilo sa Kijom. Ona je sjajna devojka!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Lepo se ljube...Milica i Kija

Na pitanje kakav je bio poljubac i kako se ova druga ljubi, kroz osmeh odgovaraju.

- Milica se super ljubi. Pitala sam je baš što nije duže trajalo - kaže Kristina, a Milica objašnjava:

- Ne pamtim kad sam se poslednji put ljubila, tako da je Kijin poljubac bio pravo osveženje i koliko sam mogla da procenim na osnovu onog kratkog poljupca - ljubi se sjajno! Sigurno ću dobro upamtiti ovaj poljubac, kao i kompletna publika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Acko

19.01.2019 08:55

Dve lepotice.

Odgovori 10 0