Karleuša ovako tepala Vranješu: On je to obožavao!

Autor: Blic.rs, Republika.rs

Zabava

18.01.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku 2019. godine javnost je šokirala vest da je pevačica Jelena Karleuša varala muža Duška Tošića sa Ognjenom Vranješom, a onda su se pojavile i njen gole fotografije koje je upravo fudbaler plasirao.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Kako je Ognjen izjavio, Karleušu je upoznao pre otprilike dve godine, a ljubav je ubrzo planula. Dok je sve u njihovoj vezi bilo idealno, pevačica je imala i specijalan nadimak za svog partnera. U trenucima ljubavi zvala ga je "bebo", što je Ognjenu posebno prijalo.

Naime, u jednom od dopisivanja, on joj je poslao svoju fotografiju, da bi ona potom prokomentarisala sve sledećim rečima:

- Bebo moja lepa, lepi moj, anđele moj najlepši - napisala je ona Ognjenu.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Podsetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom.

Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

I dok je Jelena Karleuša potpuno nestala sa društvenih mreža, Duško Tošić oglasio samo jednom fotografijom na kojoj su on i njegova supruga sa smajlijem koji namiguje, demantujući na takav način priče da se par razvodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading