Užas! Adil tukao ženu, pa to izjednačio s onim što je Karleuša uradila!

Autor:

Zabava

17.01.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Adil Maksutović, koji je postao poznat zahvaljujući činjenici da je u vanbračnoj zajednici sa ćerkom proslavljenog Džeja Ramadanovskog, Anom, danas se oglasio o situaciji Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, Prntscreen
Umesto da je podrži, on njenu situaciju izjednačio sa svojom...

Međutim, umesto koleginici koja je doživela javnu sramotu jer je fudbaler Ognjen Vranješ objavio fotografije na kojima se vidi ona dok masturbira tokom video poziva, da pruži podršku, Adil je pisao o medijima, njenoj prevari i na kraju sve ovo povezao sa svojom situacijiom. 

RepublikaFoto: Republika
Iskoristio priliku da opere sebe...Adil

- Ovaj teror i satanizacija celokupnog društva je odavno je van okvira kontrole i zdravog razuma. Uopšte me ne interesuje da l' je neko bio neveran ili nije... U tuđe dvorište ne treba gledati niti se smejati tuđim problemima. Jelena Karleuša je uz mene stala kada mnogi nisu... baš zbog medijskog linča kroz koji sam ja tada prošao...- napisao je, između ostalog, Adil koji ipak nije prošao kroz zatvorsku kaznu, budući da je uspeo da ubedi nevenčanu suprugu da ga ne tereti krivično za fizičko zlostavljanje koje joj je priredio pre šest godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEKOLIKO PITANJA ZA NOVINARE I ZA SVE VAS KOJI MISLITE DA STE NOVINARI: Sve ove vulgarnosti koje tabloidi prenose su opasnije i podmuklije od radijacije kojoj smo bili izloženi '99 posle bombardovanja ... Da li znate da skoro svako maloletno dete od od 7-17 godina ume da čita i ima telefon na kom su mu dostupni svi vaši pogani p*rno sadržaji i nekakve privatne poruke koje prenosite u celosti. Jel moguće da je narod toliko žedan krvi pa vi tobože zadovoljavate "naše" potrebe za aktuelnim događajima u porodici Jelene Karleuše? Ili se ipak ovih dana mnogo para zarađuje na reklamama povezanih na vaše senzacionalne naslove i "autentične" tekstove pa ste baš rešili da nas detaljno obavestite i napunite naše glave neumesnim tekstovima a vaše kasice prasice prljavim novcem. Da li je ovo tema kojom treba cela Srbija da se bavi ili je ipak privatna stvar koju bi trebalo da reše između sebe "glavni akteri" ove vaše p*rno - triler - drame? Zar vi novinari nemate bitnije teme za izveštavanje od oblika nečije v*gine, dužine p*nisa i precizne lokacije mladeža u zoni genitalija? Dokle da trpimo nasilje većine medija koji nam provlače estradu i rijaliti likove kao najvažnije vesti dana? Jel to zaista za naslovnu?? Šta se ovo dešava sa novinarstvom u Srbiji? Ima li kraja? Jel ste toliko moćni i iznad zakona? Ovaj teror i satanizacija celokupnog društva je odavno van okvira kontrole i zdravog razuma. Uopšte me ne interesuje dal je neko bio neveran ili nije... U tudje dvorište ne treba gledati niti se smejati tudjim problemima. Jelena Karleuša ne uz mene stala kada mnogi nisu... baš zbog medijskog linča kroz koji sam ja tada prošao... Ne zanima me prava verzija niti ću Jelenu ikada pitati bilo šta u vezi toga. Ali ovo što joj radite dragi moji "novinari" je krivično delo... Da ste pravi - znali biste to... Da ste ljudi - odavno biste prikočili... #adilmaksutovic #stopmedijskomnasilju #stopteroru

A post shared by Adil Maksutović (@adilmaksutovic) on Jan 16, 2019 at 11:35pm PST

 

Naime, Maksutovića je 2013. godine nevenčana supruga Ana Ramadanovski prijavila u policijskoj stanici u kojoj je dva sata pričala kako ju je Adil tukao samo dva meseca pošto se porodila i na svet donela njihovog sina Adrijana. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ne razgovara sa Adilom od kada mu je tukao ćerku... Adil, Ana, Marija i Džej

Ana je tada i uslikana ispred policijske stanice, a kasnije je izjavu za medije dao i lekar:

- Ginekološki nalaz kod Ane je bio uredan, a doktor je konstatovao hematome po glavi i trbuhu. Nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem, pa je pacijentkinja puštena kući - reako je tada doktor Miljko Ristić, direktor Kliničko bolničkog centra.

Budući da Ana nije želela krivično da goni Adila, a da se kasnije s njim i pomirila on nije krivično odgovarao. S druge strane, njegov tast Džej Ramadanovski od tada ne razgovara s Adilom. 

Interesantno je da je Maksutović, nešto što bi javnost trebalo da osudi najstrožije, izjednačio sa situacijom kroz koju prolazi Jelena Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading