Karleušina tetka se javila i poslala brutalnu poruku!

Autor:

Zabava

16.01.2019

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podršku pevačici Jeleni Karleuši pružile su mnoge javne ličnosti, a najviše je bodre članovi porodice. Pored majke, Divne Karleuše, uz Jelenu je i njena tetka Danijela Dmitrović koja je poslala snažnu, ali brutalnu poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Na tapetu... Jelena Karleuša

Naime, Jelenina tetka Danijela oglasila se na društvenoj mreži fejsbuk i poručila svima sledeće:

RepublikaFoto: facebook.com/danijela Dmitrovic
Podržala sestričinu... Danijela Dmitrović

- Ukratko - da se nosite svi vi psihopate u tri lepe, uz srdačan pozdrav od cele moje porodice - napisala je Jelenina tetka, inače sestra njene majke Divne.

Foto: facebook.com/danijela Dmitrovic
Jelena i Duško s ćerkama...

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instragram.com/ognjen_vranjes
Objavio njene fotografije na kojima je naga... Jelena i Ognjen

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

Jelena je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "Nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo". Karleuša je spremna da se lavovski bori do kraja, a u tome ima i ogromnu podršku supruga, kao i brojnih kolega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujka Vanja

16.01.2019 16:55

Tetka, strina, baba, deda, mama, saljite kakve god hocete poruke, nema pranja od onoga sto se vidi golim okom jedne majke koja nema ni stida ni srama. Onaj ko hoce da zivi takav zivot kakav ona zeli, on se ne udaje i ne radja decu vec se prepusta niskim strastima i ne glumi sveticu. Ajde bre dosta je pljuvala i vredjala druge, treba ona da se svima izvine sto je javnost obmanjivala... ali tako je to sa 'SVETSKOM ZVEZDOM. Samo ne znam gde je taj svet gde je ona zvezda.

Odgovori 10 0