Dok je Karleuši brak u krizi, Vranješ peva sve u šesnaest!

Autor:

Zabava

16.01.2019

14:39 >> 14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ prvo je izazvao reakciju javnosti kada je izjavio da je bio u vezi sa pevačicom Jelenom Karleušom, a pošto ona to nije želela da potvrdi, fudbaler je obelodanio njene gole fotografije.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

Divu je se*s skandal jako potresao naročito jer ima muža i dvoje dece, a portal Republika.rs je prvi pisao da je zbog golišavih fotografija pevačicin brak u krizi, više o tome pročitajte  OVDE.

Ipak, izgleda da Vranješa uopšte ne dotiče patnja njegove, kako on tvrdi, bivše drage, te da ovaj skandal nije uzdrmao fudbalerovu porodicu i da ga njegova žena neće ostaviti uprkos tome što je on javno priča da je bio sa drugom. Tome u prilog govori i video koji je objavio na Instagram storiju, na kojem Ognjen nonšalantno peva u kolima i deluje bezbrižno. 

Foto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ

-  Reklo bi se po govoru tela mladića na snimku da nije ni u kakvom stresu, čak se čini da je zbog nečega ponosan i pun sebe, kao da je nahranio svoj ego - kaže stručnjak za portal Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading