Komšije teše Duškovu majku: Žitelji Orlovata osuli paljbu po Karleuši!

Autor: informer.rs

Zabava

16.01.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Duška Tošića Nikoleta krije se od sramote otkad su u javnost procurile porno-fotke njene snajke Jelene Karleuše, koje je slala svom ljubavniku Ognjenu Vranješu!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Se*s afera Jelene Karleuša drma Srbiju...

Ekipa Informera je posetila fudbalerovo rodno selo Orlovat nadomak Zrenjanina, ali čim je Jelenina svekrva ugledala novinare, pobegla je iz dvorišta u kuću i vikala da ne želi ništa da priča.

- Neću ništa da kažem, ne može nikakva izjava - rekla je osramoćena žena i zatvorila se u svoj dom.

Teše je komšije

Nešto kasnije, Duškovoj mami je u posetu došla komšinica da bi je utešila. Zatim je došlo još dvoje meštana, koji su joj doneli sve što joj je potrebno da ne bi morala da ide u nabavku. Kako smo saznali od jednog meštanina, Nikoleta od bruke izbegava da izlazi na ulicu.

- Nikoleta se zabila u kuću jer celo selo priča kako je Jelena napravila budalu od njenog sina. Ne želi da šeta ulicom i sluša ljude kako pričaju o njenom detetu i golim fotografijama njene snajke. To je velika sramota, nije joj lako. Prošle godine je ostala bez muža, a sada se suočava s ovim skandalom - priča jedan Tošićev komšija, koji je želeo da ostane anoniman.
Ipak, neki meštani su javno rekli da su kivni što je pevačica obrukala muža. Među njima je Tošićev drugar iz osnovne škole Duško Čobanov.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

- Duško i ja smo išli zajedno u osnovnu školu i svi u selu smo bili šokirani što se on smuvao sa Karleušom, jer smo znali i da je ona varala i prvog muža Bojana Karića. Strašno je ovo što je uradila Dušku, obrukala ga je u selu - zgrožen je Čobanov.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

Ona je perverzna

Sa njim su saglasne i druge komšije fudbalera.

- Karleuša ne zna za sramotu! Ona je sama po sebi skandalozna i perverzna! Kad je varala Karića, što ne bi i našeg Duška?! - uglas se pitaju meštani Zoran, Petar i Cicko, a jedna baka dovikuje da ne želi da poveruje da je JK prevarila Tošića:

- Znam Duška otkad se rodio, nije on ovo zaslužio!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nataša

16.01.2019 18:56

Bravo komšije!