Hitna pomoć u kući Darka Lazića zbog smrtnog slučaja!

Autor:

Zabava

16.01.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić vodi buran i uzbudljiv život, a kao i većina poznatih ličnosti i on je imao problema sa opsednutom obožavateljkom!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Žrtva obožavateljke

Poput svetskih javnih ličnosti, iako je na samom početku karijere, ovaj momak već je osetio da popularnost ima i lepu, ali i ružnu stranu. Od samog početka takmičenja, Darko je postao žrtva devojke koja ga je svojim stalnim pozivima progonila.

- Mislio sam da to postoji samo u filmovima, ali sam na svojoj koži osetio šta znači kada te neko progoni. Sa mojim prvim pojavljivanjem na televiziji, počeo je pakao koji je trajao prilično dugo. Dobijao sam poruke od brojnih devojaka, ali jedna dama je bila najupornija. Prvo sam sve posmatrao kao šalu jer mi je ta devojka slala poruke kakve bi mogla da šalje samo svom dečku, ali ubrzo sam shvatio da nešto nije u redu. Kako se takmičenje približavalo kraju, zvala me je i po 400 puta dnevno, a kada sam prestao da joj odgovaram i na pozive i na poruke, počela je da uznemirava i moju porodicu - priča Darko, koji je ne mnogo kasnije saznao da je reč o devojci koja je na isti način uznemiravala njegovog kolegu Dušana Svilara, sve dok ga on nije smenio na mestu pobednika „Zvezda Granda“.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

- Kada sam prvi put dobio SMS poruku u kojoj mi je navela datum kada ću navodno umreti, shvatio sam da je vrag odneo šalu. Uporedo s tim, u vreme dok sam bio na nastupu, zvala je moju porodicu da kaže kako sam preminuo, što je bilo strašno za moje roditelje koji su, sve dok me ne bi dobili na mobilni telefon, istinski strahovali da li sam živ. S vremenom je njeno uznemiravanje za mene počelo da predstavlja ogroman stres, a iskreno, pomalo sam se i uplašio njenih pretnji, naročito zbog toga što sam bio meta osobe koja je umislila da sam joj suđen - ističe Lazić za beogradske medije, koji je u više navrata menjao svoj broj telefona, ali je njegova progoniteljka svaki put uspela da ga pronađe preko njegovih prijatelja koje je svake nedelje sretala dok su u publici navijali za Darka.

- Svake nedelje je dolazila da navija za mene i tako upoznala moje drugove koji su joj iznova davali moj broj telefona, pošto im je govorila kako hoće da mi pomogne da dođem do pobede. Posle određenog vremena, u fiksni telefon ugradio sam aparat za identifikaciju poziva. Tako sam saznao kako se zove, kao i da je iz Niša. Ali mislio sam da će sve to prestati i da će se pojaviti neko ko će joj biti zanimljiviji, zbog čega sam odlagao trenutak da slučaj prijavim policiji. Ipak, kada su se jednog jutra u mojoj ulici u Brestaču pojavila kola Hitne pomoći i dežurni doktor rekao da je na mojoj adresi prijavljen smrtni slučaj i kako je telo u mojoj kući, shvatio sam da je preterala. Uvideo sam kako to ne mogu da rešim sam, pa sam je prijavio nadležnim organima. Međutim, ni oni nisu mogli da mi pomognu jer je ona psihijatrijski slučaj i pred sudom ne može da odgovara za svoje postupke. Agonija je trajala godinu i po dana - seća se Darko, kojem je pobeda u ovom popularnom takmičenju donela i novi krov nad glavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading