Perverzan i bezobrazan: Sloba tražio Sofiji trojku, isplivali šokantni detalji veze sa manekenkom!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

14.01.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sreću je potrebno troje, a ne dvoje, ako pitate pevača Slobu Radanovića!

Foto: instagram.com/sofiagaccic/sampanjactatica
Sofija i Sloba...

Naime, nakon što su mu brak, a potom i veza propali, Sloba je rešio da sreću potraži kraj nove devojke. Baš kada je pomislio da može da se skrasi uz manekenku Sofiju Gacić, pojavila se treća osoba.

Manekenka je, navodno, rešila da stavi tačku na vezu sa Slobom kada joj je pevač predložio da imaju seks u troje.

Slobi se Sofija svidela na prvi pogled, a upoznali su se na jednom njegovom nastupu preko zajedničkih prijatelja. Počeli su neobavezno da se dopisuju, ali i da se povremeno vidaju. Međutim, njihovo prijateljstvo nije moglo da se produbi, budući da je Sloba često bio na nastupima. Zbog toga su učestalo počeli da se dopisuju kaže naš izvor na početku razgovora i otkriva da su poruke koje je pevač slao lepoj manekenki najpre bile bezazlene. Prvo su neobavezno časkali, a potom su Slobine poruke postale lascivnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goal number 1 in 2019: Not letting any more irrelevant people get to me. ??‍♀️❌

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Dec 10, 2018 at 6:23am PST

- Pisao joj je da sa njom želi nešto više i ozbiljnije i da nije onakav kakvim se pokazao u rijalitiju. Svaki dan joj je udeljivao komplimente a onda je počeo da komentariše njene grudi, zadniicu, usne. Predlagao joj je da dode kod njega u stan, da se malo bolje upoznaju, a Sofija je to na sve načine pokušala da izbegne. Čak su i procurile poruke u kojima se vidi kako je, posle jednog nastupa, u sitne sate zove u hotelsku sobu. Ona je to odbila, ali Sloba je ostao uporan - każe izvor blizak manekenki i dodaje da je izgubila strpljenje kada je Sloba prešao granicu pristojnosti.

- Jedno veče su počeli neobavezno da se dopisuju, a Sloba je navaljivao da Sofija dođe kod njega, da, kako se izrazio, izbleje". Rekao joj je da nema potrebe da se plaši jer neće biti sami. Kada ga je Sofija s kim, Sloba joj je odgovorio. Jedna devojka sigurno je znaš, ne silazi sa TV ekrana", ali nije hteo da joj kaže o kome je reč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Oct 31, 2018 at 6:43am PDT

Umesto toga, poslao je poruku u kojoj je pisalo: Dođi i vidi, pa ako ti se svidi, svašta može da se desi. Mi smo otvoreni za sve opcije – priča izvor.

lako je Sofija u prvt mah mislila da se šali sa njom, ubrzo se uverila u suprotno.

- Odmah nakon te poruke stigla je još jedna u kojoj joj je Sloba objasnio da je sa njim devojka koju dugo zna i u koju ima poverenja. Pokušao je da uveri Sofiju da, ako pristine, niko neće saznati da su imali seks u troje. Pitala ga je da li je sa njim bivša žena, a Sloba je umesto odgovora poslao smajli. Posle toga nije želela da se dopisuje s njim, niti je odgovorila a poruke koje joj je slao - ispričao je izvor, a manekenka je potvrdila saznanja.

- Ima raznih ljudi koji svašta nude, ali morate biti ozbiljna budala da prihvatite sve šta vam se ponudi. Tačno je da smo se dopisivali, tačno je da više nismo u kontaktu. To je sve što ću reći o tome – rekla je Sofija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

14.01.2019 15:02

Ova lazljivica zeli isto 5 minuta slave preko Slobe i Kije

lea

16.01.2019 22:41

od Slobe i Kije me ništa ne čudi,obični ološi i prevaranti.Jadni su !