Odlepio bi kada bi Kiju video sa drugim: Sloba priznao svoja osećanja, pa šokirao planom za Lunu kada izađe iz rijalitija!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

13.01.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović ne mašta o pomirenju sa bivšom suprugom, jer pre svega želi da sa njom ponovo ostvari normalan i korektan odnos.

RepublikaFoto: instagram.com/radanovic_sloba_fp
Sloba Radanović...

- Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide - ispričao je pevač.

Kako tvrdi, nema devojku niti se sa bilo kime viđa.

- Emotivni status ne postoji. Nemam devojku i ne viđam se ni s kim - bio je kratak on, dok sumnja da bi mu bilo dobro da Kristinu vidi u rukama drugog čoveka.

- Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna - iskren je bio on, pa priznao koju Kijinu osobinu ne bi voleo da ima neka njegova buduća devojka.

- Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je to bila moja supruga. Ali kod nje mi se ne sviđa jer je često samoživa - kaže Slobodan.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Ne bi voleo da je vidi u rukama drugog muškarca...

O Luninoj pevačkoj karijeri koju priželjkuje nije imao ništa ružno da kaže. Šta više od srca joj je poželeo sve najlepše.

- Zašto da ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najlepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli - kaže on.

Blogerka je, inače, priznala da je prebolela Radanovića te da sa njim više ništa ne želi da ima. On se sa tim, na veliko iznenađenje mnogih, složio.

- Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija - kratko je i jasno poručio on.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Na priču sa Lunom je stavio tačku...

Gagi Đogani svojevremeno je izjavio kako smatra da se Sloba prema Luni loše poneo kada je gostovao kao pevač u "Zadruzi 2".

- Nemam nikakav odnos sa njima i nismo u kontaktu - odgovorio je Slobodan na ovo.

U 2019. voleo bi kada bi radom i trudom uspeo da sebi obezbedi krov nad glavom.

- Kupovina stana mi jedan od primarnih ciljeva za ovu godinu. Da sam sebi svojim radom i trudom obezbedim krov nad glavom. Takođe, spremam nove pesme, nove spotove, koji će biti još zanimljiviji od prethodnih. Možda čak i neki duet, ali o tom - potom, sve u svoje vreme. I, naravno, nastupi svuda širom regiona i Evrope. Možda se dogodi i američka turneja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading