Udaje se Ana Sević!

Autor:

Zabava

12.01.2019

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Sević čeka da se razvede od Darka Lazića, pa da se onda uda za dečka Danijela Nedeljkovića!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ana Sević

Pevačica i voditeljka "Grandovog" takmičenja "Neki novi klinci" od suda čeka papire za konačno sporazumno okončanje braka sa folkerom, a do tada pravi planove za budućnost.

- Otkako se Ana upustila u vezu sa Danijelom, postala je druga osoba. Mnogo je srećnija i zadovoljnija nego što je bila sa Darkom, što se vidi i po njenom raspoloženju. Konačno je upoznala pravu ljubav. Najviše je oduševljava to što je Danijel prihvatio njenu i Lazićevu ćerku Lorenu i što je dobronameran prema njoj. Pošto se on bavi privatnim biznisom, Sevićeva redovno putuje s njim i pravimu drušvo, a čuli smo i da su njegovi roditelji savršeno prihvatili - kaže izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?✨❤️ Predivna noc uz nasu dragu @anabekuta1 ❤️??

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Dec 13, 2018 at 12:09pm PST

Ana ne želi da započne zajednički život s dečkom sve dok se ne razvede od Darka, s kojim je kolko-toliko ostala u korektnim odnosima.

- Iako voditeljka više od godinu dana nema ništa s Lazićem, ona ne želi da živi u novoj zajednici dok se sudski ne razvede, a do tada uživa u vezi - zaključuje izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading