Katarina Živković progovorila o koleginicama koje ne znaju da pevaju!

Autor: blic.rs

Zabava

12.01.2019

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković otvoreno je pričala o tome da li Kiju Kockar smatra koleginicom, ali i o pevačicama koje ne znaju da pevaju!

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Katarina Živković

Katarina Živković priznaje da joj je velika želja da se uskoro ostvari u ulozi majke, a ne isključuje ni opciju da se to desi u 2019. godini.

- Mnogo bih volela da postanem majka, deset godina već razmišljam o tome kako bih volela da rodim dete i ostvarim se kao majka, ali ne po svaku cenu, da se razumemo. Decu obožavam i sigurno će se to desiti jednog dana, nikad se ne zna, možda čak i ove godine - poručila je zagonetno pevačica.

Ona priznaje da je prošlu “Zadrugu” pomno pratila i smatra kako je Kija na pravi način iskoristila svoju tugu, te izgradila karijeru nakon javne prevare supruga.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija Kockar

- Mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim vidim da je uspela. Skidam joj kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je i, naravno, za upornost. Od svoje tuge je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Mislim da je ona idealan primer svim ostavljenim ili razvedenim ženama, kako ne treba da pate već da se izdignu - poručila je atraktivna brineta i dodala da Kija mora još da uči kada je pevanje u pitanju.

- Ima još dosta mojih kolega koji pevaju i to rade jako loše, pa nastupaju. Zašto? Zato što imaju koreografiju i dobar scenski nastup - tvrdi Živkovićeva.

Pevačica nam otkriva da je na početku muzičke karijere i sama imala probleme, ali ne zbog toga što nije umela da peva, već jer ju je trema blokirala.

- Trema zna da te uništi, da budeš mnogo gori. Radila sam na tome jer sam bila zaista veliki tremaroš kad su u pitanju nastupi i intervjui.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jan 12, 2019 at 9:02am PST

Kaća je i sama bila deo rijalitija, a nakon “Farme” smatra da joj neće ponuditi dovoljno novca kako bi učestvovala ponovo u ovom TV formatu:

- Ja nikad više ne bih ušla u rijaliti, dosta nastupam i stvarno nemam kad. Ali, eto, kad bi se desio neki ogroman novac koji zaista može da promeni život meni, mojoj porodici i deci kojoj ću nekada imati, onda bih i pristala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading