Vuk Mob šutnuo Ćeranićku zbog Kije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ćeranić i Vuk Mob nisu sastavili ni mesec dana ljubavi, a veza je pukla. Kako Srpski telegraf saznaje, nakon skandala koji je Ćeranićka napravila u domu popularnog repera kada je bacala stvari jer je pročitala da joj se dečko dopisuje sa bivšom, usledio je i raskid.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/iamvukmob
Vuk Mob i Milena Ćeranić

 Vuk Mob, prema tvrdnjama upućenih, nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je njegova izabranica agresivna te da je u stanju besa spremna sve da uradi.

Pevačica se pokajala zbog napada, ali reper nije hteo da prihvati izvinjenje

- Vuk je bio šokiran kada je video kako se Milena ponela nakon što je pronašla sporne poruke. On je odlepio što je lupala po njegovom stanu, bacala stvari i preko toga nije mogao da joj pređe. Poverio se drugu da, ako je za glupost spremna takav skandal da napravi, šta će biti kada se suoče sa mnogo ozbiljnijim problemima - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Ona je na sve načine pokušala posle svega da priča sa njim kako bi izgladili odnose, ali nije uspela. Vuk se sve vreme pravdao kako nema vremena zbog poslovnih angažmana, a naposletku joj je rekao da je bolje da ovako ostanu stvari i da najviše što mogu jeste da budu drugovi. Kako bi joj dao do znanja da ne planira ništa sa njom, čak ju je otpratio sa Instagrama - završava priču izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Kija Kockar

Kako dalje izvor navodi, Milenu ni ovaj Vukov potez nije obeshrabrio, nego je nastavila da mu lajkuje objave ne mareći za to što on nju više ne prati i što je rešio da prekinu komunikaciju.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Milenu i Vuka, poslali im i poruke, ali se oni nisu oglašavali povodom ovoga. Kija je prokomentarisala da nema pojma o kakvim je porukama reč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im blue ?

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on Jan 4, 2019 at 9:16am PST

Podsećanja radi, Ćeranićka i Vuk otpočeli su vezu početkom decembra, nakon što su se upoznali na jednoj dodeli nagrada u Valjevu. Ljubav je brzo planula, a pevačica i reper na svojim Instagram profilima okačili su snimak kako se ljube, čime su romansu i javno priznali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

12.01.2019 08:26

Ne uplicite Kiju u ove gluposti.Dosta je ovaj Vuk dobio reklamu na njeno ime.