Milomir Marić: Vraćam Aleksandru u "Parove"!

Autor: A. Đorđević

Zabava

12.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2", glavni i odgovorni urednik televizije Hepi Milomir Marić interesuje se da je vrati u vilu "Parovi".

RepublikaFoto: facebook.com/SillyTelly
Milomir Marić

Naime, Marić za Srpski telegraf otkriva da je oprostio Subotićevoj što je otišla na konkurentsku televiziju Pink i spreman je da joj pruži novu šansu, ali od Aleksandre nema ni traga ni glasa.

Marić: Aleksandri je mesto u vili "Parova", to je njena sigurna kuća

- Želim da Aleksandri pružim još jednu šansu i da je vratim u rijaliti "Parovi", ali ne mogu nigde da je nađem. Pokušao sam da stupim u kontakt sa njom telefonskim pozivom, ali bezuspešno. Nadam se da ćemo u skorije vreme postići zajednički dogovor i obnoviti saradnju. Ako se u narednom periodu ne bude odazvala mojim pozivima, pokušaću da je nađem u Veterniku, gde sam čuo da se trenutno nalazi - rekao je Marić i istakao da veruje da će je ubediti da se vrati u Hepijevo jato.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

- Možda će razgovor uživo uroditi plodom, pa ćemo kao civilizovani ljudi doći do rešenja koje je dobro za obe strane. Oprostio sam joj što je otišla u "Zadrugu 2", nadam se da je i ona uvidela kakvu je grešku napravila. Kao glavni i odgovorni urednik televizije Hepi uvek sam se trudio da svaki naš dogovor maksimalno bude ispoštovan, kao i to da njenoj maloletnoj ćerki Magdaleni ništa ne fali dok ona boravi u vili. Aleksandru ćemo vratiti u "Parove", to je njena sigurna kuća - zaključio je Marić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading