(VIDEO) Da li je Jovana u pms-u?! Milica Todorović nije mogla da ćuti na gaf popularne voditelje!

Autor:

Zabava

11.01.2019

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Internetu je snimak na kojem voditeljka Jovana Joksimović stavlja koleginicu u neprijatnu situaciju postao pravi hit. Mišljenja su podeljena kada je reč o tome da li je njeno ponašanje bilo opravdano ili ne. Elem, ovo Jovanino ophođenje prema reporterki zaparalo je uši pevačice Milice Todorović, koja je iznela svoju teoriju o tome zbog čega je Joksimovićka tako reagovala.

RepublikaFoto: Prntscrin
Jovana Joksimović

- Kuku, šta je sa Jovanom. Možda je u PMS-u - napisala je Todorovićeva u komentar, svom prijatelju na Fejsbuku, koji je podelio ovaj snimak.

Foto: printscreen/instagram
Milica Todorović iskomentarisala Jovanu Joksimović

Da podsetimo, reporteka se uključila uživo u "Jutarnji program" sa Železničkog mosta, a u jednom trenutku je istakla da će rupe koje su na mostu biti sanirane nakon što sneg prestane da pada. Na šta joj je Jovana vidno uznemirena sarkastično postavila pitanje: "Dobro, a šta ako sneg stane za dva meseca?". Ceo njihov razgovor možete pogledati u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading