Ekskluzivno! Prva Karleušina i Duškova zajednička fotka od vesti da im je brak u krizi!

Autor:

Zabava

11.01.2019

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Duško Tošić u više navrata demantovali su pisanja o bračnoj krizi, a pevačica je sada to i dokazala fotografijom.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
I dalje u ljubavi...

Da je u njihovom braku sve u redu, najbolje svedoči fotografija na kojoj su pop diva i fudbaler, čime su dokazali da je u njihovom odnosu sve dobro.

Budući da je Jelena proteklih dana boravila u Turskoj, a Duško u Kini, i dalje nije poznato gde su se našli. U svakom slučaju, Karleuša i Tošić su sada zajedno, a ako je verovati fotografiji na kojoj je pevačica stavila srca, njih dvoje su i dalje u ljubavi.

Foto: instagram.com/karleusastar
Ipak joj nije oduzeo telefon... Jelena i Duško

Podsećanja radi, brojni mediji proteklih dana brujali su o velikoj bračnoj svađi Jelene Karleuše i Duška Tošića koja je nastala kada je fudbaler, navodno, našao prepisku u telefonu svoje supruge sa Ognjenom Vranješem, bosanskohercegovačkim reprezenativcem. Zbog ovog skandala, fudbaler Ognjen Vranješ upućivao je vulgarne poruke Tošiću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading