Ana Kokić i dalje nosi burmu, a evo kada je Rađen skinuo simbol ljubavi!

Autor:

Zabava

11.01.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvod pevačice Ane Kokić i vateroliste Nikole Rađena i dalje je tema medija, a njih dvoje su svoju odluku potvrdili zajedničkim saopštenjem.

Foto: instagram.com/anakokicmusic
I dalje nije spremna da skine burmu... Ana Kokić

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste činjenica da Ana i dalje nosi burmu, dok je Nikola nema.

Kako je otkrio izvor blizak pevačici, ona i dalje burmu smatra simbolom Nikoline i njene ljubavi zbog čega nije spremna da je skine:

- Kada bude osetila potrebu da skine prsten sa ruke, to će i uraditi. Zasad ostaje na njenoj ruci - tvrdi izvor i dodaje da se Nikola i Ana svakodnevno čuju telefonom:

Foto: instagram.com
Ostali u dobrim odnosima... Nikola i Ana

- Nikola i Ana se, kao što je to bio slučaj i pre potpisivanja papira za razvod, čuju svakodnevno. On se interesuje kako su Nina i Tea, a sada imaju i novog člana porodice, psa Tedija, koji pravi šou program, pa ona šalje Nikoli video-snimke kako se ćerkice provode sa kućnim ljubimcem - kaže izvor.

I dok Ana ne skida burmu, Nikola je na desnoj ruci nema od početka 2017-e godine. Na fotografijama koje objavljuje na društevnoj mreži instagram, jasno se vidi da Rađen već u 2017. godini nije nosio burmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading