Sloba podržao Lunu: Kija će izgoreti od besa što se uopšte usudio!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.01.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana se digla velika prašina u javnosti oko nastupa Slobine bivše ljubavnice Luna Đogani na "Zadrugoviziji" - jedni je osporavaju, a drugi predviđaju uspešnu karijeru.

RepublikaFoto: e-stock
Luna i Sloba...

Sloba Radanović se pridružuje drugoj grupi istomišljenika.

- Zašto ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najlepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspe u svemu što zamisli - kaže Radanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Lunin tata Gagi Đogani nedavno je prozivao Slobodana jer mu se nije dopalo njegovo ponašanje prema Luni tokom gostovanja u "Zadruzi", a pevač kaže da nakon toga nema nikakvih dodirnih tačaka ni sa njim, ni sa Anabelom.

- Nemam nikakav odnos sa njima, nismo u kontaktu - završio je Sloba. Luna poslednjih dana u rijalitiju priča da je prebolela Slobu i da ne želi više ništa sa njim, a Sloba se nosi istom mišlju: - Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija - priznao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

10.01.2019 10:58

Briga Kiju za ljubavnicu.Ono sto je Kija postigla moze ona samo da sanja.Kakva njena muzicka karijera,Luna nema veze sa pevanjem

Odgovori 17 3