PEVAČICE NA REMONTU: Ana uradila guzu, Romana totalnu generalku

Autor:

Zabava

17.08.2017

05:00 >> 16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić i Romana Panić podvrgle su se estetskim zahvatima kako bi izgledale mla|e i svežije. Plavokosa pevačica povećala je zadnjicu, dok je njena starija koleginica uradila totalnu generalku, počevši od bora, jagodica, pa sve do keramičkih faseta na zubima.

Foto: Privatna arhiva
Ana Kokić

Dugogodišnji problem

Ana Kokić, koja ima 34 godine, godinama je patila zbog loše guze i na sve načine je pokušavala da je dovede u red. Godine treninga i mučenja na raznim spravama nisu imale efekta.

- Dugo je izbegavala da se fotografiše u kupaćem kostimu upravo zato što je imala komplekse zbog ravne zadnjice. Tek nedavno Kokićka je rešila ovaj problem. Posetila je jednu od boljih prestoničkih klinika i savremenom metodom poznatom kao akvafiling podigla guzu, koja sada izgleda potpuno drugačije - priča izvor blizak pevačici.

Na poslednjim fotografijama Ane Kokić koje su nastale na moru vidi se drastična razlika u izgledu njene guze nekada i sada. Akva-fileri, koji su je koštali 2.500 evra, učinili su da njena zadnjica, koja je sa godinama izgubila na jedrini, danas izgleda skoro savršeno. Ova intervencija je bezbolna i izvodi se bez anestezije, a efekat traje od pet do osam godina. 

SVEŽA
Romana Panić (42) zategla je bore načelu, osvežila jagodice, usne, bore na vratu i stavila keramičke navlake na zube.

Sveža

U trci sa konkurencijom i svakodnevnim stavljanjem mladih pevačica u prvi plan, popularna Banjalučanka rešila je da koriguje sve ono što joj je smetalo, pa je medijsku pauzu od godinu dana iskoristila kako bi poradila na svom fizičkom izgledu.

- Romana ima 42 godine i polako gazi petu deceniju. Ona je odlučila da sredi čelo, koje se vremenom izboralo i to se i te kako primešivalo. Botoksom je osvežila bore na čelu, bore oko očiju, kao i one na vratu. Zatim se bacila na jagodice, koje nakon intervencije izgledaju skoro neprepoznatljivo. Romana je akva-filerima popunila gornju i donju usnu. Pevačica je poradila i na zubima, što je godinama želela. Ona je ugradila keramičke fasete za zube, poznate kao viniri, koji se postavljaju samo na prednju površinu zuba, što omogućava da se postigne prirodan izgled i zauvek se reši razmaka između zuba koje je nekada imala - kaže naš izvor.

Pogledajte kako su pevačice izgledale pre, a kako izgledaju sada:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading