Spremna za novu ljubav! Bekvalčeva poručuje: Želim da osetim toplinu!

Autor:

Zabava

09.01.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac u aprilu prošle godine doživela je veoma tešku porodičnu sitauciju i njen razvod od supruga Luke Lazukića bio je veoma mučan. Međutim, čini se da je ona sve prevazišla uz članove svoje porodice i sada se na društvenoj mreži instagram oglasila interesantnom porukom:

RepublikaFoto: Promo
Nataša Bekvalac

- Želim da osetim toplinu s nekim. Sa nekim ko me voli... - napisala je Nataša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I wanna feel the heat with somebody, With somebody who loves me...?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 9, 2019 at 8:13am PST

Njenu objavu odmah su komentarisali njeni pratioci na društvenoj mreži instagram s ponudom da baš oni budu ti s kojima će osetiti toplinu.

Nataša je nedavno otkrila da li je uspela da prebrodi poteškoće koje su joj se dogodila prošle godine, kao i da li je iz svega toga izašla kao pobednik:

RepublikaFoto: Promo
Spremna da oseti toplinu...

- U zajednici za koju sam želela da smatram da je porodica, a koja se na najružniji mogući način raspala - nema pobednika ili bar ja nisam. Niti sam prebrodila niti sam pobednik, ja sam samo žena s jednim više ružnim iskustvom, jednim više porazom, ali i bogatija za još jedno najveće bogatstvo koje mi je život podario, za moju ćerku Katju. Tuga se uvek najbolje sakrije iza osmeha - kazala je za "Story" Nataša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading