Kija otkrila detalje sa božićne večere: Evo da li je Sloba bio kod nje!

Autor:

Zabava

09.01.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, koju je muž prevario sa Lunom Đogani pred celom Srbijom, otkrila je da Sloba Radanović nije bio njen gost na božićnoj večeri koju je pripremila za prijatelje, kao i da je još sama i nije zaljubljena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar...

- Niko me ne greje ove zime. Sledeći put kad me budete videli u slobodnijem izdanju, znaćete da me neko greje.

Kockareva je rekla otkrila da je poslednji put grejala ljubav.

- Pa davno. Davno sam bila zaljubljena, posle to pređe u ljubav, tokom braka. Bila sam zaljubljena u svog bivšeg supruga, pa je to preraslo u ljubav. Nažalost, eto i to se završilo i sad je vreme za nešto drugo - otkrila je Kockareva.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Kija i Sloba na svom venčanju...

- U korektnim smo odnosima ja i Sloba i normalno je da se sve manje čujemo - rekla je pevačica i pobednica prve sezone Zadruge.

Kija je otrkila i da li je Radovanović bio kod nje na božićnoj večeri.  

- Slobodan nije bio na božićnoj večeri, patika nema veze sa Slobom - otkrila je pevačica, a onda je još jednom potvrdila da je razvedena, ali da je još u crkvenom braku.  

Foto: instagram.com/printscreen
Ovo je čuvena patika o kojoj svi pričaju....

- Jesam u crkvenom braku. Ja sam uvek za ljubav, ali to nije uspelo kod nas. Bila sam na liturgiji i vratile su mi se uspomene i bilo mi je teško -  rekla je Kockareva u "Novom jutru". 

- Čovek treba ispoljavati svoje emocije, ali ponekad i ne treba sve govoriti, ali emocije nemojte da krijete -  rekla je Kija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

09.01.2019 11:25

Kija prelepa kao i uvek.Ipak mislim da izmedju njih ima jos dosta emocija,ali mozda jos ne zele o tome u javnosti da pricaju.

Luka

09.01.2019 12:47

Nikaa se ona neće pomiriti a Slobom.

Nenad

09.01.2019 20:14

@Luka - I ne treba. Sloba se nije pokajao. Nije se izvinio. Samo želi da se zaboravi Zadruga. Obećao Luni da će je čekati. A Kiju stalno laže.