Vranješ Tošiću poslao brutalnu poruku: Bio sam sa Karleušom Duško, duvaj ga!

Autor:

Zabava

09.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska javnost je šokirana nakon što je isplivala informacija da je pop diva Jelena Karleuša razmenjivala poruke sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom, nakon čega je njen brak sa prvotimcem kineskog Guangdžoua Duškom Tošićem na klimavim nogama.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Jelena i Ognjen su više od godinu dana u vezi, a nakon što je javnost saznala da se JK posvađala sa suprugom zbog prepiske sa Vranješom, fudbaler Anderlehta je preko prijatelja poslao poruku Dušku Tošiću u kojoj mu je poručio da je u ljubavi sa njegovom suprugom i da može samo da ga oralno zadovolji.

Vranješ je sada siguran da njega i Karleušu očekuje zajednička budućnost

- Ognjen i Jelena su godinu dana u turbulentnoj vezi. Ognjen je bukvalno opčinjen Jelenom, a ona uživa u njegovoj pažnji. Vranješ se uopšte nije potresao nakon što je javnost saznala za njegovu i Karleušinu vezu, naprotiv, čitava situacija je za njega vrlo zanimljiva. Međutim, kada je video prepisku svoje supruge sa Ognjenom, Duško mu je preko prijatelja poručio: "Naje*aću ti se majke! Nisi svestan šta te čeka", međutim, nije se nadao da će mu Vranješ brutalno odgovoriti. Tada mu je Ognjen preko prijatelja poručio: "Bio sam sa Karleušom! Duško, duvaj ga", što je Tošića razbesnelo, pa je na kraju odlučio da spusti loptu. Vranješ se tu nije zaustavio, pa ga je i putem medija dodatno isprovocirao jer je rekao da je on čovek koji je "s one strane Drine" (iz Bosne, prim. nov.), a "ne sa ove" (iz Srbije, prim. nov,), "gde su šatro mangupi". Duško potom nije znao šta ga je snašlo i samo je kratko za medije prokomentarisao da je, ako Ognjen tvrdi da je u vezi sa njegovom ženom, to istina - uverava izvor i otkriva šokantne detalje iz veze pevačice i 30-godišnjeg fudbalera.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

- Vranješ je toliko prirastao srcu Jeleni da mu je pre izvesnog vremena obećala da će se razvesti od Duška zbog njega, međutim, ostala je samo na rečima. Kada je shvatio da Karleuša odugovlači sa razvodom, Ognjen se razočarao, pa je čak pokušao da je napravi ljubomornom u maju prošle godine, kada je smuvao njenu koleginicu Katarinu Grujić. Iako je sa Kaćom bio u vezi dva meseca, Ognjen u toku te romanse nije prestajao da komunicira sa JK. Vranješ je uprkos svemu verovao da će se Karleuša razvesti od Duška, a i on je bio spreman da se razvede od supruge Danijele. Međutim, iako je u poslednje vreme polako počeo da gubi nadu, Vranješ je sada siguran da njega i Karleušu očekuje zajednička budućnost - uverava dobro obavešteni izvor i konstatuje da je pitanje dana kada će se Duško i Karleuša razvesti.

- Duško je pretrpeo veliki šok nakon što je saznao za romansu svoje supruge sa fudbalerom i svestan je da je razvod od JK neminovan. Ipak, trudi se da njegove i Jelenine ćerke Atina i Nika ne dožive stres zbog svega što se desilo - zaključuje izvor.

Do zaključenja ovog broja Jelena Karleuša nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Istina

09.01.2019 10:34

Verovatno mislite na samozvanu pop divu jer niti je ona nekakva diva,niti je pop pevacica.Ne razumem medije zasto objavljuju ono sto bi ona htela da bude a ne ono sto jeste.Poluplasticna folk pevaljka,koja nema veze sa pevanjem,gradila je karijeru iskljucivo na aferama i napadima na svoje kolege i koleginice ili nekim nebuloznim izjavama.Uostalom,sam Tosic je kriv za sve ovo jer nije trebalo da ozeni plastiku bez mozga jer je znao o kakvoj se spodobi radi i da ce na kraju ostati bez para koje je tokom karijere zaradjivao.

Dr Šuman

09.01.2019 12:45

Ma od razvoda nema ništa. NJu interesuju pare. Neće ga nikad pustiti jer on je zlatna koka.

MINA

15.01.2019 13:27

Sad se pravi da je dzentlmen, a nije reagovao dok je ,,pljuvali" i pretili premijerki Ani Brnabić.