Prvi snimci Darka Lazića na štakama!

Autor:

Zabava

08.01.2019

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove ekskluzivne snimke poznatih gledaćete u najnovijem izdanju emisije "Paparazzo lov" u sredu od 22 časa na TV Pink.

RepublikaFoto: Promo foto
Darko Lazić

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, prilikom koje je zadobio teške telesne povrede, Darko Lazić se oporavlja. On je praznike proveo u rodnom Brestaču sa porodicom, kada je prvi put posle udesa video ćerku Lorenu, nakon čega ga očekuje povratak u banju gde će nastaviti sa terapijama. Ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila ga je u stopu, a u ovonedeljnoj emisiji videćete prve snimke Darka Lazića na štakama.

Interesovanje javnosti za Kristinu Kiju Kockar ne jenjava, pa je tako i kamera "Paparazzo lova" pratila šta se događa u životu pobednice prve sezone "Zadruge" i članice žirija "Pinkovih zvezdica-All Stars". Kija je završila na poligrafu, a šta je priznala, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Posle sukoba Dragane Mirković sa Svetlanom Cecom Ražnatović, ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila je ovu folk pevačicu, a zbog čega je obilazila Cecinu kuću, saznaćete upravo ove srede.

Foto: Promo foto
Darko Lazić

Da kod Snežane Đurišić na ljubavnom planu sve cveta, dokaz su i njeni najnoviji snimci sa dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem, sa kojim je započela zajednički život.

Kako je Era Ojdanić proslavio rođendan i šta je kupio unuku, saznaćete u ovonedeljnom izdanju emisije "Paparazzo lov".

Očekuje vas još mnogo zanimljivih snimaka, zato ne propustite "Paparazzo lov" u sredu 9. januara od 22 časa na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading