(FOTO) Bruka i sramota: Era Ojdanić se odvalio od alkohola na Božić!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

08.01.2019

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić božićne praznike tradicionalno proslavlja na seoskom imanju koje je nasledio od dede Dragutina. Vruća rakija i bogata trpeza neizostavni su u njihovom domu, a na porodičnom okupljanju najveselije je svakako unucima.

RepublikaFoto: e-stock
Preterao sa rakijom...

- Svi smo se okupili za praznike. Krećemo od Badnje večeri, to mi je najmiliji dan u životu. Uvek ga provedem na jedan pravi sprski način - kaže Era pa dodaje da je ove godine njegova ćerka Milena izvukla novčić iz česnice:

- Lomili smo česnicu i lova je kod moje ćerke Milene ove godine. Ona je našla kintu i drži je u džepu, ne da je nikom, čuva je kao oči u glavi. Svake godine proslavljamo isto. Običaji se ne menjaju još od mog pokojnog dede Dragutina. Tradicija se u našoj porodici nasleđuje s kolena na koleno - rekao je pevač i otkrio da se u njegovoj kući uoči Božića, na Badnje veče obavezno poštuje jedan stari običaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Era Ojdanic (@andrijaera) on Jan 6, 2019 at 10:51am PST

 

- Na Badnje veče se kod mene večera na podu, na slami. Unosi se badnjak i slama i tu pijučemo, stavlja se beli stolnjak i svi specijaliteti idu na pod. Tu nazdravjamo, palimo sveću, molimo se Bogu i okadimo kuću i trpezu i posle toga pevamo i pijemo rakiju - rekao je Era a zatim i priznao da je tokom večeri preterao sa rakijom.

- Ja sam se noćas odvalio od vruće rakije. Moji unuci Nikola i Uroš su me jedva dovukli do kreveta. Bio sam pijan, ali srećno pijan - kaže pevač.

Za Božić je, inače, pripremio i pečenje u kojem će, kako kaže, najviše uživati njegovi unuci.

- Za danas smo ispekli prase. To se podrazumeva svake godine za Božić, a u njemu najviše uživaju moji unuci - zaključuje Ojdanić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading