"Je l' vi mislite da se ja plašim nekoga"?! Oglasio se Ognjen Vranješ zbog koga je poljuljan brak Jelene Karleuše!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

08.01.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dopisni prijatelj" Jelene Karleuše, kako Ognjena Vranješa već nazivaju domaći mediji, istakao je da se nikoga ne plaši kada je bio upitan da prokomentariše vest o porodičnoj svađi koju je navodno izazvao u domu Karleuša - Tošić.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, ognjen_vranjes
Napravio potpunu pometnju...

Inače, kako se navodi, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gde igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbesenele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Sudeći po izjavi Vranješa, u kojoj bosanski reprezentativac indirektno proziva Tošića, da se zaključiti da njihov razgovor nije bio prijatan.

- Znate kako ja svima kažem: 'Ja sam s one strane Drine' (iz Bosne, prim. nov). Ne sa ove (iz Srbije, prim. nov), gde su 'šatro' mangupi, tako da ne želim da pričam na tu temu. Zaboravite tu priču! Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! Možeš s njim da komuniciraš. Srećna vam Nova godina! I to je to.

Vranješ je takođe u jednoj poruci Tošiću izneo niz najcrnjih psovki i uvreda, uputivši ga na svoj polni organ.

- Recite Dušku da **** *****. Slobodno mu to prenesite, toliko od mene. Samo mu slobodno recite da mi ****** *****. J**e mi se, rešava problem svoje žene - poručio je Ognjen Vranješ mužu svoje tajne dopisne prijateljice.

Ognjen Vranješ nije novajlija na stranama koje se bave estradom. Prošlog leta je osvanuo na naslovnicama zbog navoda da je suprugu Danijelu prevario sa pevačicom Katarinom Grujić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading