Zdravko Čolić: Žena me je osvojila jednostavnošću i privrženošću

Autor: Z. S. Radulović - N. Marić

Zabava

08.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća pop zvezda na našim prostorima Zdravko Čolić, čija blistava karijera traje više od četiri decenije, u 2019. godinu ušao je pevajući na trgu u Novom Sadu. Iako retko priča o privatnom životu, popularni Čola je za Srpski telegraf otvorio dušu i otkrio šta je tajna njegovog braka sa suprugom Aleksandrom, koji traje više od 17 godina.

Foto: Srpski telegraf
Porodica je stub svega... Zdravko Čolić

- Porodica je stub svega. Aleksandra i ja smo se dugo zabavljali pre nego što smo ušli u brak. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Nas dvoje smo se prepoznali i danas uživamo u odrastanju naših ćerki, delimo dobre i loše stvari, brinemo jedni o drugima.

Kako izgledaju praznici u domu Čolića?

- Praznična atmosfera je uvek jedan poseban i drugačiji ugođaj. Jelka se uvek kiti i o tome vodi računa moja mlađa ćerka Lara. Starija Una pomaže u odabiru poklona koji se već nalaze ispod jelke. Svi se u kući radujemo i volimo praznično raspoloženje. Bitno je da pokažemo jedni drugima ljubav i pažnju.

Aleksandra i ja smo se dugo zabavljali pre nego što smo ušli u brak. Nas dvoje smo se prepoznali, rekao nam je popularni pevač

Da li ste strog roditelj?

- Trudim se da uspostavim ravnotežu između modela na kome su insistirali moji roditelji i pravila koje nam je donelo savremeno doba. Ne mogu reći da sam strog tata, ali moraju se znati i poštovati pravila. Vaspitavan sam u patrijarhalnom duhu, ali sam istovremeno svestan vremena u kome su rođene moje ćerke.

Na koji način volite da obradujete svoje dame?

- Volim da ih iznenadim! Kod nas u porodici ne mora da postoji povod da bi nekog obradovali poklonom. Na primer, kupim im nešto što znam da su želele i da im treba. Raduje me kao i svakog čoveka kada mogu da im ispunim želju. Ne mora to biti uvek nešto veliko, nekada i sitne stvari obraduju. Mali znak pažnje često zna da izmami veći osmeh od nekih poklona koji se očekuju kada su rođendan ili praznici. Radujemo se i zajedničkim putovanjima, ona nas naročito ispunjavaju.

Čola: Volim da iznenadim svoje dame! Uvek im kupim nešto što znam da su želele i da im treba

RepublikaFoto: Promo foto
Porodičan čovek... Čola

Vaša karijera traje četiri decenije. U čemu leži ključ dugotrajnosti na muzičkoj sceni?

- Na prvo mesto bih stavio pesme. Treba znati izabrati prave numere. Danas to nazivamo produkcijom, a ne samo melodijom. Na drugom mestu je harizmatičnost, koju, kao i talenat, ljudi ili imaju ili nemaju. Slično je i sa pristojnošću, a prema svojoj harizmi treba graditi i imidž. Na treće mesto bih stavio profesionalizam jer bez jednog odgovornog rada i poštovanja prema kolegama, štampi, novinarima i publici nema uspeha.

U godini koja je na izmaku imali ste mnogo koncerata širom Evrope, zašto nije bilo i beogradskog?

- Bilo je koncerata u Evropi, kod nas i u regionu, na trgovima. Zašto negde nismo bili, zavisi od organizacije i usklađivanja termina, ne može se sve uraditi u jednoj godini. U svakom slučaju, moji saradnici i ja smo bili aktivni tokom cele godine. Snimili smo nekoliko spotova, a izlazak novog albuma je obeležio prethodnu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading