Stravična svađa Jelene Karleuše i Duška Tošića: Pronašao joj prepisku s drugim!

Autor:

Zabava

07.01.2019

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između Jelene Karleuše i Duška Tošića, kako saznaje Republika.rs, izbila je ozbiljna svađa. Razlog je bila najpre pevačicina ljubomora, a potom i fudbalerova.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Problemi u raju... Jelena i Duško

Sve je počelo kada se Tošić javio poznanici i poslao joj piće na Jeleninom nastupu, što je Karleušu izrevoltiralo i zbog čega je napustila nastup. Iako se pravila kao da se ništa nije dogodilo, Duško je ipak bio ljut. 

- Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi. Nije vredelo, Jelena je terala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj - priča izvor blizak pevačici.

Izvor ododaje da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Pronašao joj prepisku sa drugim... Duško

- Tad je Duško poludeo. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i izvređao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podneti papire za razvod- tvrdi izvor blizak paru. 

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Uzrok svađe Jelene i Duška... Ognjen Vranješ

O tome da nešto nije u redu najbolje svedoči činjenica da Jelena već pet dana nije objavila nijednu fotografiju na instagramu, što njoj nije svojstveno budući da veoma vodi računa o tome. 

A njen poslednji tvit na društvenoj mreži tviter objavljen je sinoć, ali je pevačica to uklonila:

-  Moj životni problem sam ja - glasila je poruka. Međutim, nekoliko sati kasnije, iz za sada nepoznatih razloga objavu je uklonila sa tvitera.

Foto: twitter.com/karleusastar
Poslednja obajava na tviteru...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading