Imaš dete pravoslavca, mogla si da čestitaš Božić: Severinu fanovi kritikovali za nevaspitanje!

Autor:

Zabava

07.01.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina i Igor Kojić pravoslavni Božić provode na Maldivima, a baš u toku današnjeg velikog praznika pevačica je objavila snimak kako igra tenis. I iako su mnogi očekivali da pravoslavnim vernicima čestita najradosniji praznik, ona je pokazala veliko nepoštovanje i objavila snimak gde je oskudno odevena, pa čak i znojava:

Foto: e-stock/KOBRA
Pokazala nepoštovanje... Severina

- Nikad nisam igrala tenis, a uvik sam htela: da igram kao Đoković, serviram kao Ivanišević. I tako to - napisala je hrvatska pevačica.

A ovo nepoštovanje zamerili su joj fanovi koji su joj prebacili što nije uputila čestitiku jer ne samo da je udata za pravoslavca, već ima ima i dete sa Milanom Popovićem koji je pravolavne veroispovesti.

Foto: instagram.com/severina
Nije ispoštovala ni muža... Severina i Igor Kojić

- Super si, Seve zašto nisi čestitku pustla pravoslavcima za Božić? Ipak pevaš i imaš dete od pravoslavca i volimo te - napisala joj je jedna obožavateljka, a onda je krenula rasprava o religiji malenog Aleksandra i Severininom životu.

Severina je objavila video na kom se vidi da igra tenis u društvu sina Aleksandra, supruga Igora Kojića i njegove sestričine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading