Jelena Kostov: Zarekla sam se da neću raditi na Božić!

Autor: Z.S.R - G.D

Zabava

07.01.2019

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitaocima Srpskog telegrafa Božić je čestitala poznate pevačica Jelena Kostov i otkrila da otkada je postala mama ne radi na Božić.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Jelena Kostov...

Kako si proslavljala Božić u detinjstvu?

- Jako patim za tim danima i vremenom kada sam bila devojčica i živela sa svojom porodicom. Ostao mi je neki žal za tim vremenom jer sam sa samo 14 godina otišla da živim u Niš. Nikada neću zaboraviti mir i blagostanje koje sam tada imala sa svojima kod kuće. Zna se da se na Badnje veče ne izlazi nigde, a najslađi trenutak bio je kada smo tražili gde je parica u česnici i kome će da pripadne.

Mnogi pevači rade za božićne praznike. Da li si i ti među njima?

- Otkad sam počela da pevam, skoro nikada nisam bila kući za Božić i Badnje veče. Međutim, od trenutka kada sam postala majka, zarekla sam se da više nikada ne želim da radim za božićne praznike.

 Jelena: Jedem posni pasulj i posne paprike, a za Božić sebi dam oduška i uživam u pečenju i ostalim đakonijama

Foto: S.T/Emil Conkić
Dete je potpuno promenilo...

Ko pronalazi novčić u česnici u vašem domu?

- Poslednjih nekoliko godina parica je uvek kod mene i mojoj sreći nema kraja. Sećam se da mi je mama kao devojčici govorila: "Daće bog da ti budeš ta koja će donositi novac u ovu kuću" i to se i obistinilo. Kada sam postala majka moj život je dobio drugu dimenziju i definitivno se sada razlikuju Badnje veče i Božić od vremena kada sam živela devojačkim životom. Tada mi je bilo lakše jer je mama sve spremala, a ne meni je bilo samo da dobro ručam. Kada je Badnje veče, najviše volim da jedem posni pasulj i posne paprike i najlepšu pogaču na svetu, koju mesi moja mama. Za Božić sebi dam oduška i uživam u pečenju i ostalim đakonijama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading