Seka Aleksić o prvom susretu sa Veljkom: Nisam obraćala pažnju na njega!

Autor:

Zabava

06.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić i Veljko Piljikić uživaju u idiličnom braku, a pevačica je posle toliko godina progovorila o njihovom upoznavanju.

 

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Veljko i Seka...

Ona je otkrila da svog supruga nije primećivala, ali kasnije se sve promenilo.

- Moj suprug i ja smo se tri puta videli, nisam ni znala da je on. Prva put je bilo u klubu u Negotinu, na početku moje karijere. On je bio obezbeđenje, držao me je za ruku i vodio do bine, ja sam tada bila u vezi i nisam obraćala pažnju ko me drži za ruku i vodi do bine.

RepublikaFoto: instagram.com/seka_aleksic
Veljko i Seka, srećno zaljubljeni...

- Druga situacije je bila, on je živeo u Švajcarskoj kod brata, išla je neka moja pesma na TV-u, a od njegovog brata ćerkica je pogledala i rekla "Ovo je batina žena", jer je ona Veljka zvala "Bata". Treća situacija je u Švajcarskoj u jednoj diskoteci, kad smo se upoznali i posle tri, četiri dana smo počeli da se zabavljamo, otad se nikad nismo razdvojili, zajedno smo deset godina - navela je Seka.

Ona je objasnila da se znakovi koje nam Bog šalje moraju shvatati ozbiljno i da bi bili srećni treba da budemo zadovoljni onim što imamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading