Ceca o karijerama svoje dece: Slava se ne nasleđuje, za nju se boriš!

Autor:

Zabava

05.01.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović se ne libi da o svojoj deci govori javno i vrlo iskrno, a sada je objasnila da se slava ne nasleđuje, već da se Anastasija i Veljko moraju itekako boriti, ali i odricati mnogo čega, kako bi napravili uspešne karijere.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca Ražnatović...

Pevačica je pred pričala o svojim naslednicima i njihovim poslovnim poduhvatima koji su počeli da idu uzlazom putanjom. 

- Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma "Kukavica" i "Šta je to u tvojim vemana", od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi", rekla je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anastasija i Ceca...

Ona je istakla i da ne shvata šta je to plemenito u sportu kojim se bavi njen naslednik, ali da ipak podržava svaki izbor svoje dece.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Veljko i Ceca...

- Boks je plemenita veština, tako bar kažu, za mene nije. Šta je tu plemenito u makljaži, po glavi i po telu? Ali drago mi je što je u sportu, što je sebe pronašao. Izabrali su svoje profesionalne puteve, ja sam tu da ih podržim - dodala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading