Prija i Filip slavili Novu godinu s njegovom familijom: Ovo su mu sestra i brat po majci!

Autor:

Zabava

03.01.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra i Filip Živojinović novogodišnje praznike proveli su u Beogradu sa njegovom majkom Zoricom. S obzirom na to da Filipova majka živi u Americi, ona je ovom prilikom došla u Beograd sa ćerkom i sinom iz drugog braka kako bi sa Filipom i Aleksandrom svi, familijarno, slavili ulazak u 2019-u.

Foto: instagram.com/mario7nakic, aleksandra__official
Uživali za Novu godinu... Aleksandra i Filip...

Oni su Novu godinu dočekali u Filipovom restoranu, a sve je bilo podređeno Aleksandri koja je u poodmakloj trudnoći. Pevačica koja je u sedmom mesecu, u martu će se ostvariti u ulozi majke kada će na svet doneti sina kome su Filip i ona već odabrali ime i odlučili da se zove Aleksandar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @aleksandra__official @carpediem_fbz @zo_na_ny @mario7nakic @gipsywoman999

A post shared by Aleksandra Živojinović Fanpage (@aleksandrazivojinovic_fp) on Jan 1, 2019 at 5:03am PST

Podsećanja radi, Zorica Nakić je Filipa dobila u braku sa Slobodanom Živojinovićem, a potom se udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića s kojim je dobila ćerku Ivu i sina Maria. Filip se izuzetno lepo slaže i sa sestrom i bratom po majci, a već je poznato koliko je blizak sa Breninim i Bobinim sinovima Stefanom i Viktorom Živojinovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading