Darko otišao iz banje: Lekar šokiran, nije znao ništa o tome!

Autor: alo.rs

Zabava

03.01.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić, iako u lošem zdravstvenom stanju i onesposobljen za samostalno kretanje, napustio je Institut za rehabilitaciju "Selters" kod Mladenovca kako bi proslavio Novu godinu u kafani.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

On je sa svojom devojkom Marinom otišao u Aranđelovac, gde je u lokalnoj kafani uz zvuke harmonike i gitare, ispratio staru i dočekao novu 2019. godinu. Ne želeći da sakrije svoju lokaciju, fotografije i video-klipove iz kafane okačio je na svoj Instagram profil, čime je izazvao mnogobrojne komentare, ali i gnev onih koji su ga u tome sprečavali.

- Nisam znao da je Darko napuštao "Selters", sada sam od vas to saznao - rekao je za „Alo!“ šokiran i neprijatno iznenađen Darkov doktor Miloš Poleksić, koji je bio najglasniji kada je reč o zabrani napuštanja Instituta.

- Niko iz tima lekara koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta "Selters" za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako rizikuje da se u kontaktu sa drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezina i njegov imuni sistem je narušen - kaže doktor i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/rs.linkedin.com/in/miloš-poleksić-715bbaaa
Darko Lazić sa doktorom

- Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, uzdržaću se od komentara - rekao je dr Miloš Poleksić.

Podsećanja radi, Darkov lekar je ranije u razgovoru za naš list istakao da ukoliko se pevač bude oglušio o njegove zabrane za napuštanje Instituta, te na svoju ruku radi stvari na svoju štetu, on će se povući i više neće voditi brigu o njemu. Samim tim, neće biti odgovoran za njegovo napredovanje, kao ni stagnaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading